Årets sommerudflugt 2018

Dansk Selskab for Historisk Kemi afholder sin årlige sommerudflugt som en Historisk-Kemisk Byvandring i det centrale København.

Begivenheden finder sted lørdag den 25. august 2018 med start kl. 10:30 på Sølvtorvet. Efter et par timers spadseretur i adstadigt tempo med besigtigelse af et antal lokaliteter med historisk betydning for kemien i Danmark vil der være mulighed for at nyde en traditionel frokost i selskab med kollegerne, dog for egen regning.

Interesserede bedes for nu notere sig tid og sted. En fornyet bekendtgørelse med flere detaljer vil senere blive bragt på dette sted og  i næste nummer af Dansk Kemi. Der vil blive tale om tilmelding.  Man er velkommen til at bede om at få tilsendt en E-mail, når alle detaljer er på plads.

Henvendelser af enhver art om arrangementet kan rettes til undertegnede på turedamhus@outlook.dk.

Ture Damhus, sekretær i DSHK